Vidmate – Download HD Pilem Free APK [AD-Free]

Vidmate mangrupakeun video HD Downloader aplikasi online gancang pikeun Android, Hasilna eta ngidinan Anjeun pikeun ngundeur & install aktip, lalajo pilem, acakan dina quality.With tinggi fitur live TV na, Anjeun bisa ngumpulkeun langkung ti 200 saluran TV live sagemblengna free.You bisa meunang video taya tanpa muatan kalawan ieu app.Discover hiji video pangalaman diundeur improvised kalawan Vidmate.

 

Fitur :

Saterusna anjeun tiasa manggihan tur ngundeur pilem panganyarna na hottest di qualities béda, format.

Vidmate nyertakeun sakabéh genres of pilem tina Bollywood, Hollywood, jeung pilem dina loba basa sejen.

Quality tinggi Musik Download, rojongan ngeunaan 500,000 lagu kualitas luhur.

Anjeun tiasa milarian, pintonan, ngundeur ti ratusan situs video kayaning Youtube, Facebook, Vimeo, Dailymotion, Metacafe.

nempokeun TV dianjurkeun- Anjeun tiasa ngundeur Inohong acara TV ti Channel V, kelir V, sasab TV, Sahara Salah, Sony TV, Star Ditambah, Star Dunya, Enggal TV.

Canggih Download Téhnologi, sababaraha download, latar download, download neruskeun, stabilitas download.

Gawe bareng Saluran TV Live, ngumpulkeun 200 TV live, nutupan Movie, musik, mode, wartos, raramean, olahraga, jeung rupa-rupa lianna saluran.

 

Vidmate

Vidmate

 

Emod info :

  • AD Free.

Kumaha pikeun Pasang :

  • Instalasi normal.

Download-Tumbu

download Vidmate-HD Video Downloader v3.5305 [Ad-Free] : File-pépéling atawa Speed4Up

peryogi Mantuan ? Jieun comment handap & Im siap mantuan.. :) Let's chat.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.