Mx Player Pro – Retak APK Pikeun Android Free Download

Mx Player nyaeta Cara pangalusna pikeun ngarasakeun pilem Anjeun. fitur MX Player urang kaasup akselerasi Hardware, Multi core decoding, sapuan subjudul jsb. aplikasi ieu ogé ngarojong loba format terjemahan. fitur metot MX Player nyaéta kadali gesture jeung anjeun bisa ngalakukeun ampir sagalana ku nu. You can also load subtitles and edit them. The most important feature of MX player is that it’s performance is better than VLC Media Player or other available android multimedia players.

aplikasi ieu ngagunakeun téhnologi kontrol gesture nu ngidinan pamaké pikeun ngan gesek luhur jeung ka handap ramo di sisi katuhu aplikasi pikeun ngaluyukeun sora jeung gesek luhur jeung ka handap onto sisi kénca layar pikeun ngaluyukeun kacaangan video nu.

Pikeun mindahkeun maju atawa mundur nu peryogi gesek katuhu atawa ka kenca.

Fitur nu fascinates leuwih mangrupa nu bisa nambahan terjemahan tur edit aranjeunna, change its font and colors adjust the speed and much more.

aplikasi ieu ngarojong sagala jenis format video kawas: SRT, sub, SSA, SMI, mpl, txt, Aas.

 

Mx Player Pro - Retak APK Pikeun Android Free Download

Mx Player Pro - Retak APK Pikeun Android Free Download

Mx Player Pro - Retak APK Pikeun Android Free Download

 

Fitur :

-hardware akselerasi, akselerasi hardware bisa dilarapkeun ka beuki video kalayan bantuan hardware anyar + decoder.

-Multi inti decoding, MX Player nyaeta kahiji pamuter video Android anu ngarojong multi-core decoding. hasilna test dibuktikeun yén pagelaran dual-core alat urang téh nepi ka 70% leuwih hade tinimbang nu lian single-core.

-Ciwit pikeun zum, Ngazum AND PAN, Gampang ngazum gede tur kaluar ku pinching na swiping nyilangan layar. Ngazum na Pan oge sadia ku pilihan.

-sapuan subjudul, Ngagulung ka hareup / mundur pikeun pindah ka téks hareup / saméméhna, Up / turun ka mindahkeun téks luhur jeung ka handap, Ngazum gede / kaluar pikeun ngarobah ukuran teks.

-kids konci, Tetep kids Anjeun entertained tanpa ngabogaan salempang yén maranéhna bisa nelepon atanapi toél aktip séjén. (plugin diperlukeun)

 

Mx Player Pro - Retak APK Pikeun Android Free Download

download MX Player Pro V1.10.14 : File-pépéling atawa Speed4Up

peryogi Mantuan ? Jieun comment handap & Im siap mantuan.. :) Let's chat.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.