MiniTool Partition Wizard 11.0 Teknisi WinPE bébas download

MiniTool Partition Wizard rengat is a manager for managing hard disk partitions. By downloading the utility on diakov.net, anjeun bisa ngatur ukuran partisi dina, Nyieun partisi anyar dina hard disk, delete and format already existing partitions. It can work not only with individual hard drives, tapi ogé mibanda disk digabungkeun kana arrays razia.

Fitur:
• Jieun partitions hard disk primér sarta logis.
• rojongan razia.
• Convert a partisi kalawan sistem file gajih ka partisi kalawan sistem file NTFS.
• Rojongan keur disk na partitions leuwih badag batan 3 TB.
• Salin salah sahiji bagian.
• clone hiji hard disk sakabéh (nyieun hiji salinan pasti kana piringan fisik sejen).

MiniTool Partition Wizard
• The option Map of the disk allows you to visually display the structure of partitions and hard drives.
• Recovery MBR boot area.
• Change dynamic disk to basic.
• Testing the performance of the hard disk.
• Hide / show section.
• Install the active partition.
• Assigning the appropriate letter to the section. Selective assignment of the desired letter to the section at the request of the user.
• Changing the parameters of the serial number of the section and Type ID.
• align sadayana partitions atawa partisi ditunjuk ngaoptimalkeun kinerja hard disk
• kinerja gancang sarta kaamanan luhur

download Tumbu

Download MiniTool Partition Wizard full: file-unggah atawa speed4up

peryogi Mantuan ? Jieun comment handap & Im siap mantuan.. :) Let's chat.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.