Zedge Apk Premium – Ringtones Wallpaper Mod Free Download

Zedge is a mobile content discovery platform and community where users can download content to customize their smartphones, App kalebu wallpapers, ringtones, nada tandha, lambang pangaturan app. Ana luwih saka 170 million installs Android and i OS. The app uses a recommendation engine that analyzes anonymous user data in order to create smart suggestions for wallpaper, ringtone, lan downloads game.

 

fitur :

  1. easy kanggo nyetel lan lambang layar match adat kanggo Aplikasi favorit lan game – ngganti lambang app boring lan katebak karo sing ngomong sing sing.
  2. Special edition winates wong liburan kanggo saben wektu saka ulang tahun utawa mengeti Hari Day lan ibu Valentine.
  3. SAve favorit ing dhaptar pribadi lan ngakses saka piranti apa wae liwat Facebook Sambungake. Nggawe koleksi pribadhi supaya sampeyan bisa seneng favorites nalika pindhah saka telpon lawas menyang anyar ing Taun Anyar.
  4. eACH wallpaper ana wis sampurna dicocogaké kanggo piranti kanggo pengalaman paling.
  5. Search karo saran.

Zedge Apk Premium - Ringtones Wallpaper Mod Free Download

Zedge Apk Premium - Ringtones Wallpaper Mod Free Download

Zedge Apk Premium - Ringtones Wallpaper Mod Free Download

Info Mod :

  • Ads dibusak.
  • Kabeh telpon iklan & Layanan saka kegiatan dibusak.
  • Kabeh tata iklan banner ing mode tablet dibusak.
  • fitur premium ngunci.
  • Featured Top Tab disaranake iklan dipatèni minangka standar.
  • Analytics dipatèni.
  • Kita wis dirombak mlebu lan proses mlebu-up supaya iku malah luwih gampang kanggo ngatur wallpapers favorit lan dering.
  • bug mbecike kanggo telpon LG kanggo bantuan karo Optimization.

Zedge Apk Premium - Ringtones Wallpaper Mod Free Download

Zedge V5.54.7 Premium Apk: Gambar-Upload utawa Speed4Up

need Pitulung ? Nggawe komentar ing ngisor iki & Im siap bantuan.. :) Let's chat.

Situs iki migunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Katrangan cara komentar data wis diproses.