ngilangke Pro 17.31 Pro Version Free Download Full

ngilangke Pro is a free, gampang kanggo nggunakake lan kuat alat keamanan sing ngijini sampeyan kanggo nglindhungi privasi dening Mbusak riwayat browser lan cache, reresik file index.dat, securely removing cookies, aman mbusak Sajarah Auto Complete lan file internet sak wentoro lan mbusak sembarang trek liyane sing ninggalake konco sawise Duwe digunakake pc.

Mung bukti aktivitas, kang direkam lan disimpen dening komputer tanpa ijin, dibusak - ora dokumen pangguna dibusak!

WIPE incoporates US DoD 5220.22-M, Gutmann (lengkap 39 langkah) lan kalkulus GOST Rusia rampung mbusak data pribadhi lan pribadi, nggawe trek panggunaan dibusak unrecoverable.

 

Wipe_2019

 

Wipe Pro has an additional built-in tool to protect your privacy, Kunci layar. Coba lunak iki for free lan nemokake akeh file siro kang Windows cathetan online lan aktivitas offline!

 

Tambahan saka Ngilangke Pro 2018

  • solusi lengkap kanggo mbusak track pengguna - Ngilangke sekaligus Sajarah pengguna browsing, cookie, file index.dat, cache, log,etc…
  • merata penting, Clear trek diklumpukake dening Windows - Ngilangke cathetan sajarah cetha, trek lan bukti panggunaan komputer digawe ing Windows. Ora ana sing bakal bisa kanggo mangerteni apa sing padha ing PC.

uga…

  • dhaftar nyengsemaken karo trek pratinjau - sawise mlaku Ngilangke bakal nuduhake sampeyan dhaftar trep saka kabeh trek sing kudu ing PC, ngétung jumlah file lan cathetan pendaptaran.
  • Salajengipun, Dipisahake dening wilayah - saben program ing dhaftar (kalebu Windows) duwe sawetara opsi kanggo ngresiki. Panganggo bisa nemtokake apa kanggo ngresiki liyane kasebut kanthi teliti,. Saben wilayah duwe kothak dhewe.
  • Malah luwih, Closing program mlaku - Windows ora ngidini kanggo dibusak data yen digunakake dening sawetara program mlaku. Ngilangke bakal mriksa program mlaku lan bakal nutup sing perlu kanggo ngresiki sukses.

Minangka Inggih Minangka…

  • It Reminds you to clean your PC – Wipe tray agent can remind you to clean your PC when you have finished with Internet browsing.
  • uga, free update - sampeyan kudu nganyari Ngilangke kanggo nggawe manawa kabeh lunak Newest sing wis diinstal didhukung dening Ngilangke.

 

download Links

 

Download Ngilangke pro 2019 lengkap : fileupload utawa speed4up utawa europeup

 

 

pungkasanipun,

Sampeyan May Uga Like : Eset NOD32DirectX 12Advanced SystemCare Pro

need Pitulung ? Nggawe komentar ing ngisor iki & Im siap bantuan.. :) Let's chat.

Situs iki migunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Katrangan cara komentar data wis diproses.