Vidmate – Download HD Movies Free Apk [AD-Free]

Vidmate video HD ngundhuh app online cepet kanggo Android, Akibaté iku ngijini sampeyan kanggo ngundhuh & instal app, nonton film, listen songs in quality.With dhuwur fitur live TV sawijining, sampeyan bisa ngumpulake luwih saka 200 saluran TV urip babar blas free.You bisa njaluk video Unlimited tanpa daya karo siji iki app.Discover video pengalaman downloading improvised karo Vidmate.

 

fitur :

Salajengipun sampeyan bisa nemokake lan download film paling anyar lan paling monjo ing kuwalitas beda, format.

Vidmate Covers kabeh aliran saka film saka Bollywood, Hollywood, lan film ing basa-basa liyané.

Quality High Music Download, dhukungan bab 500,000 songs kualitas dhuwur.

Sampeyan bisa nelusuri, tampilan, download saka atusan video kayata Youtube, Facebook, Vimeo, Dailymotion, Metacafe.

TV dianjurake- Sampeyan bisa download Famous TV nuduhake saka Channel V, werna V, sab TV, Sahara Salah, Sony TV, star Plus, star World, Zee TV.

Advanced Download Teknologi, Multiple download, latar mburi download, download resume, stabilitas download.

Makarya Saluran TV Live, Nglumpukake 200 TV urip, panutup Movie, music, fashion, News, Hiburan, Olahraga, lan akeh jinis saluran.

 

Vidmate

Vidmate

 

mod Info :

  • AD Free.

carane Instal :

  • Instalasi normal.

Download-Links

download Vidmate-HD Video Downloader v3.5305 [Ad-Free] : Gambar-Upload utawa Speed4Up

need Pitulung ? Nggawe komentar ing ngisor iki & Im siap bantuan.. :) Let's chat.

Situs iki migunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Katrangan cara komentar data wis diproses.