Bandicam 4.3.3 crack lengkap 2019 ngunduh gratis

Bandicam : is a high quality video and desktop screen recording program Bandicam Serial Keys Fix.it can remap hotkeys to any key you want. Hotkeys sing penting amarga sampeyan ora pengin perjuangan kanggo nggayuh wiwitan / mungkasi tombol siji kang isa nalika sampeyan lagi main game lan uga ndadekake iku bisa kanggo ngrekam ultra-high definition 4K video karo tingkat Jupuk nganti 120 frame per detik lan menehi hardware digawe cepet H.264 ngodhe.

fungsi
DirectX / ngrekam kapan (* .avi)
Rectangular layar ngrekam (* .avi)
gambar Jupuk (BMP, PNG, JPG)
MPEG-1, xvid, MJPEG, MP2, support PCM
Control fps / layout

bandicam crack

fitur
Nggawe video cilik-ukuran
24 ngrekam video dadi jam
Rekam video ing 2560 × 1600 Résolusi
Transfer video tanpa nindakake iku kanggo Youtube (720p / 1080p)
ukuran berkas Unlimited (liwat 3.9GB)

Owah-owahan ing versi 4.2.1:

• Bandicam saiki ndhukung Chroma Key (layar ijo) kanggo numpuki webcam.
• Apik UI webcam numpuki.
• Apik Layar setelan setelan baleni.
• Dibusak ing Facebook fungsi upload.
• Bugs tetep
- Nilai iki nyetel liwat 60,000kbps karo H.264 (CPU) codec.
- pilihan njongko iki digunakake.
- kewan omo suntingan Other tetep.
download Links

download Bandicam 4.3.3 FULL: file-upload utawa speed4up

need Pitulung ? Nggawe komentar ing ngisor iki & Im siap bantuan.. :) Let's chat.

Situs iki migunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Katrangan cara komentar data wis diproses.