AVG Cleaner Pro – Full Apk Free Download

AVG Cleaner works automatically and runs routine memory cleaning so you don’t have to. The Auto Maintenance feature runs regular cleaning of your cache, history and calls. with Our today’s app, your Android device will run faster, store more data, memori free munggah.

 

Some Features :

• Remove pre installed Apps.
• Free up space.
• Improve performance.

 

AVG resik pro

 

ingapp ur dina iku aplikasi analisis pinter lan ngresiki munggah alat sing menehi liyane panyimpenan, kinerja apik, lan urip baterei maneh.

 

Salajengipun, Fitur Top :

-Njaluk papan liyane, Mbusak file lawas, instal app bayangan.

-nambah kinerja, Gunakake Cleaner kanggo mbusak cache, mbusak ajur.

– urip baterei maneh, fitur daya baterei luwih resik kang mbantu nambah urip baterei kang.

– Hibernate apps lan nundha latar mburi.

-Pangatur file, Smart Gambar Manager & Storage Cleaner bisa njelasno gambar, file, lan app kanggo mbantu nggedhekake kinerja telpon Android piranti kang.

-Junk Cleaner, Ngresiki metu ajur guna saka piranti.

 

download Links

Download AVG Cleaner Pro: file-upload utawa speed4up

 

 

Sampeyan May Uga Like : CCleaner Pro ApkZedge Apk Premium

need Pitulung ? Nggawe komentar ing ngisor iki & Im siap bantuan.. :) Let's chat.

Situs iki migunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Katrangan cara komentar data wis diproses.